Webshop laten ontwikkelen

Wij ontwikkelen webshops die converteren. Én u tijd schelen.
We kunnen de webshop volledig integreren met back-office systemen. 
Juist daarin zien veel meerwaarde en is veel voor u te winnen.

Open source

Wij ontwikkelen webshops op basis van open source. Zo bent u niet gebonden aan één partij als leverancier en heeft u veel baat bij ontwikkelingen die binnen de community plaatsvinden.

Wij zijn met name fan van Woocommerce van WordPress. Een ideale, gebruiksvriendelijke omgeving die goed uitbreidbaar is. Wij zien veel te vaak dat kleine(re) webshops te maken hebben met een overkill door onterecht geadviseerde systemen als Magento.

woocomerce-logo

Advies, ontwerp, ontwikkeling en beheer

Wij kunnen u helpen met alle aspecten die van pas komen bij de realisatie van een nieuwe webshop: advies, strategie, ontwerp, ontwikkeling, maatwerk, koppelingen, analyses, conversiemetingen etc. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoud en nazorg

Na oplevering van de nieuwe webshop kunnen we deze voor u onderhouden. Zeker bij open source systemen is het essentieel dat uw website up-to-date en veilig blijft. Wij kunnen dit voor nu volledig uit handen nemen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. U wilt immers niet dat de gegevens van uw klanten op straat komen te liggen!

Geïnteresseerd? Bel of mail!

Wilt u van gedachten wisselen over uw situatie en uw wensen met ons delen? 
Bel direct op 076 – 20 45 333 of mail ons!