Bedrijf online is een initiatief van twee ervaren ICT/marketing professionals. Erik Vissers heeft zijn sporen verdiend met ICT-projecten voor grotere en kleinere opdrachtgevers. Jeroen van Krimpen heeft ruime ervaring met (online)marketing en internetprojecten voor uiteenlopende partijen. Na het gezamenlijk uitvoeren van een aantal projecten hebben zij hun krachten gebundeld in Bedrijf Online. Ervaring met deze projecten geeft aan dat door het bundelen van deze disciplines er voor u als ondernemer veel winst te behalen is.

Meer over Erik Vissers

De techniek achter alles wat we op het computerscherm zien is de wereld van Erik Vissers. Met meer dan 25 jaar ervaring in de ICT wordt bij ieder probleem een maatwerk oplossing gevonden. Alles wat geautomatiseerd kan worden moet niet meer handmatig gedaan worden is zijn uitgangspunt. Erik Vissers is eigenaar van Evicom Support.

Meer over Jeroen van Krimpen

Jeroen van Krimpen werkt voor opdrachtgevers op het gebied van online marketing en internetprojecten. Zowel voor grote als kleinere bedrijven. Zo heeft hij uitdagende projecten gedaan voor Albert Heijn, het Voedingscentrum, Uitgeverij Zwijsen, Ha-Ra Nederland, VM Corporation en vele anderen.

Jeroen koppelt uitgebreide kennis van (online) marketing en internetprojecten aan een pragmatische werkhouding. Jeroen van Krimpen is eigenaar van internetbureau Webmedia works.

Lees hier meer over onze aanpak.