Op deze pagina ziet u enkele praktijkvoorbeelden waar wij onze diensten in de praktijk hebben gebracht.

Voigt Cleaning

Het inplannen van alle medewerkers in een schoonmaakorganisatie is geen eenvoudige opgave. Ziekte, vakantie, specifieke kwaliteiten van medewerkers combineren met specifieke locaties is een ingewikkelde zaak en vraagt om een hulpmiddel. Een standaard oplossing was niet beschikbaar en maatwerk zorgde voor de ideale oplossing waarin alle wensen gerealiseerd zijn. De gegevens zijn zowel veilig online als vanuit de kantooromgeving beschikbaar.

Onderwijsinspectie

Scholen in Nederland gebruiken allemaal verschillende leerlingvolgsystemen. Om dit op gemeentelijk niveau goed te kunnen vergelijken moeten deze verschillende gegevens in één online systeem beschikbaar gesteld worden. Voor de meeste leerlingvolgsystemen hebben wij een importeerfunctie gemaakt die de gegevens omzet naar eenzelfde structuur. Scholen kunnen hun gegevens uploaden en de analyse is direct beschikbaar voor de verantwoordelijke gemeentelijke controle dienst. Veiligheid van de persoonlijke gegevens is hier prioriteit en daarom is er gekozen voor een maatwerkoplossing die dit garandeert.

Ha-Ra Nederland

Ha-Ra Nederland heeft een verdienmodel waarbij zowel direct aan consumenten wordt verkocht als middels een netwerk van consulenten. Hierdoor was er inmiddels een complexe administratie ontstaan waarbij verschillende systemen werden ingezet.

We hebben voor hen de diverse systemen aan elkaar gekoppeld. Zo werd de webshop gekoppeld aan het administratiepakket Snelstart en werd er een online bestelsysteem opgezet voor de consulenten. Uiteraard ook gekoppeld aan de administratie. Vervolgens is ook de koppeling gemaakt met de externe distributeur, waardoor zij veel efficiënter konden werken en een directe besparing konden realiseren.

Uitgeverij Zwijsen/AH

Voor een samenwerking tussen Uitgeverij Zwijsen en Albert Heijn realiseerden we een website met afgesloten gedeelte voor leden. Hierbij werd een website ontwikkeld die bestaat uit een combinatie tussen een open source CMS en maatwerk. Welke uiteraard naadloos met elkaar moesten samenwerken.