Uw doel is prioriteit

Wij werken niet volgens het traditionele concept van een functioneel ontwerp naar technisch ontwerp naar oplevering. Deze manier van werken zorgt voor heel veel overleg, een lange doorlooptijd en een eindproduct dat niet voldoet aan de verwachtingen. Wij starten natuurlijk ook met een verkenning die vooral gericht is op de functionaliteit die u wenst. Dus voordat we het hebben over oplossingen gaan we puur kijken naar wat het doel is van de wens.

Prototype

Hier wordt door ons een prototype gebouwd die de basis functionaliteiten heeft die nodig zijn om dit doel te bereiken. Binnen afzienbare tijd kunt u dus al zien wat er uiteindelijk opgeleverd gaat worden, hoe het eruit ziet en of het in die vorm voor de opdrachtgever bruikbaar is. Dit prototype is de basis waarmee we verder aan de slag gaan. We weten dus allebei waar we het over hebben en gaan dan het prototype verder vormgeven zodat het naadloos in uw onderneming past. De opdrachtgever blijft de volledige controle houden over dit proces en wanneer de oplossing voldoet zijn we klaar.

Continue ontwikkelproces

Dit Agile proces kan zich blijven herhalen om verdere perfectie en gebruikersgemak te behalen. Ook uw onderneming en de omgeving van uw onderneming blijft veranderen en daarom hebben wij het continue ontwikkelproces omarmt in onze bedrijfsvoering.